35+ Komijn, ± 0,5 kg

€ 7,71
Vers van de markt en vacuüm verpakt.
Aantal
Op voorraad

Minder vet, meer pit
Tijdens de kaasbereiding wordt komijnzaad aan de wrongel toegevoegd. Na zo'n acht weken rijpting krijgt de kaas karakter, mede door dit milde kruid. Een minder vette kaas die waardevolle voedingsstoffen zoals eiwit, calcium en vitamine A, B en D bevat.


Belangrijk om te weten
Ingrediënten Koemelk (gepasteuriseerd), zout, zuursel, komijnzaad, stremsel, conserveermiddel (E251), kleurstof: annato
Vetpercentage 35+ kaas
Allergenen Koemelk
Bewaren Max 7-10ºC
Voedingswaarde gemiddeld
per 100 gram
Energie 302 kcal/1261 kJ
Eiwit 29,9 gr
Koolhydraten 0 gr
Vet absoluut 20,3 gr
Natrium 750 mg
Calcium 968 mg

Door de natuurzuiverheid van kaas, de natuurlijke rijping en seizoensinvloeden kunnen er variaties in waarden optreden.

Datasheet

Merk

Click here to leave a review