Summary
positive

98.1%

(262 reviews)

Average rating: 9.7/10

neutral

1.5%

(4 reviews)

Number of reviews: 267

negative

0.4%

(1 reviews)

italie
rating
20 mei besteld. 25 mei binnen. Alles perfect ingepakt en goed overgekomen. Ben heel tevreden en erg blij met een stukje Nederland in Italie. Dank je wel Ger & Tineke.
ølgod denmarken
rating
Pakket gisteren aangekomen.Alle boodschappen super ingepakt en leuk dat de boni er bij zit heerlijk om te lezen.
England
rating
Het weekend my order geplaatst , maandag verzonden , en gisteren received . Perfect. Verpakt in een prachtige secured doos . Alles zo neat . Nu kan ik verder gaan smullen van wat my order was. En dan heel spoedig een new order maken. De verzendkosten zijn ook acceptable . Dus wie dit leest , ga here bestellen. Ik heb deze site en company via my zussen in Nederland die in April my iets stuurde via Hollandwebwinkel zo nu don’t delay ! Je zal geen disappointment hebben.
Nederland
rating
Ik heel blij zijn als ik niet zelf eten moet halen. Internet heel makkelijk alles bestellen en komen zo lekker eten brengen. Ik ben zeker blij en goede klant en bestel meer
Frankrijk
rating
Goedemiddag, vandaag na veel getelefoneer en gedoe met de transporteur (chronopost) mijn pakket in goede staat ontvangen. Alles was zeer zorgvuldig ingepakt! Dat 2 zakken chips waren opengeklapt kan ik begrijpen. Er wordt tijdens transport waarschijnlijk mee gegooid. Bedankt voor de leuke attentie in de vorm van pepermuntjes. m.vr.gr.
Nederland
rating
Wat heerlijk dat bij jullie ontzettend veel te krijgen is. Heb hersenbloeding gehad vorig jaar en kan niet goed meer naar de winkel, is veel te druk. Hier kan ik rustig alles bestellen wat ik nodig heb. Ben blij met jullie. En je hebt het ook snel in huis. Vr. Gr. Els
Grandval
rating
Vandaag de bestelling binnen gekregen... TOP! Hoewel onze Chronopost ervaringen varieren alles vlot en goed verlopen. Alleen jammer dat het niet is gelukt voor de bestelling contact te krijgen met Hollandwebwinkel over wat vragen en verzoeken mbt de bestelling. Via telefoon diverse keren geprobeerd en bericht achter gelaten en via mail zonder reactie helaas; we gaan het opnieuw proberen.... Verder erg blij met de ontvangen spullen!! Afgelopen maandag besteld (2e pinksterdag en vandaag (zaterdag) binnen in midden Frankrijk. Reactie HWW: We beseffen dat dit geen passend excuus is, maar door de extreme drukte die heerste in de corona-crisis zijn uw berichten enz. onbedoeld "ondergesneeuwd". Ook voor ons was dit een onverwacht gebeuren, hadden van te voren niet kunnen bedenken dat Hollandwebwinkel,nl voor veel mensen een zeer belangrijke schakel zou worden en voor de nodige lichtpuntjes kon zorgen in de bizarre tijd die achter ons ligt. Op dit moment zijn de orders gelukkig weer terug naar "normale" aantallen.
Hoerning
rating
Hoi Tineke en Ger De 2 dozen met lekkernijen zijn uitgepakt en alles is goed aangekomen! Nogmaals bedankt voor de snelle en goede service. Walter, Denemarken
Frankrijk
rating
Dank voor de fantastisch snelle bezorging. Zondag besteld, woensdag in huis en alles ziet er keurig verzorgd uit. Goed ingepakt... én hartelijk dank voor de extra surprise! Is een leuke verrassing! U heeft er een vaste klant bij. Wens u en uw staf prettige feestdagen!
Spanje
rating
Hollandwebwinkel.nl is een prettige site om een bestelling te plaatsen. Goede en snelle service en het extraatje viel hier heel goed in de smaak! Bedankt!
Beieren-Duitsland
rating
Hallo, Ger en Tineke.Bedankt weer voor de snelle levering. Zoals altijd pijlsnel en heel goed verpakt. Ook bedankt voor het sinterklaas presentje. Voor dat wat jullie uit de winkel gemaakt hebben moet ik mijn petje afnemen. Veel beter als de concurentie. Hopelijk blijven jullie nog lang bestaan.
Auffargis
rating
Een bestelling komt altijd keurig verpakt aan. Vlotte en prima service.
Duitschland
rating
erg jong ben ik niet meer, ik ben 88 jaar en heb uw producten via mijn dochter leren kennen! ik ben daarmee erg gelukkig! ik weet niet goed hoe ik iets moet bestellen maar mijn dochter zal me hierbij helfen! fijn kennis met u te mogen maken.
Brno
rating
Netjes verpakt, goede comunicatie, fijne prijzen, bedankt Mike Brno Tsjechie
Oostenrijk
rating
goede Service, perfekt verpakt. vriendelijk kontakt.
UPPSALA
rating
Heel tevreden. Snelle levering, maandag besteld, dezelfde week vrijdag geleverd (Zweden). Alles keurig verpakt en heel redelijk geprijst. Heb in het verleden bij andere webwinkels heel veel meer betaald. Voor herhaling vatbaar.
Spanje
rating
Uitstekende service. Snelle bezorging en zeer goed verpakt.
Zweden
rating
Vandaag mijn eerste pakket ontvangen ben tevreden over de afhandeling. En wat leuk dat jullie er een zakje kruidnootjes bij hebben gedaan,daar gaan we van genieten.
Engeland
rating
Vandaag ons eerste pakketje gekregen. Ontvangen binnen een paar dagen en alles goed ingepakt. Erg blij met alles en zullen lekker smullen. Riek - Engeland
France
rating
Hallo Ger & Tineke Wij zijn blij met onze bestelling , goed ingepakt en snel geleverd. Dank jullie wel voor de lekkere pepermuntjes. Tot de volgende keer . Cornelia Orgon