Summary
positive

98.1%

(262 reviews)

Average rating: 9.7/10

neutral

1.5%

(4 reviews)

Number of reviews: 267

negative

0.4%

(1 reviews)

Frankrijk
rating
Hollandwebwinkel: een aanrader Net voor het weekend grote bestelling geplaatst. Dinsdag na het weekend pakket ontvangen in zeer goede conditie. Op mijn vraag of er een bepaald artikel verkrijgbaar was, en dit niet het geval was, werd het artikel direct in het assortiment opgenomen. Antwoord op vraag was er binnen enkele uren. Zeer klantvriendellijk.
Indonesië
rating
Ik ben blij verrast door de service die deze firma en de eigenaars mij hebben geleverd. Zeker zal ik Holland Webwinkel bij mijn vrienden en bekenden aanbevelen. Ook het assortiment is ruim voldoenden.
Arnac la Poste
rating
Blij dat de bestelling vandaag is binnen gekomen. De 18e verzonden, de 28e ontvangen. Volgende keer houd ik wat meer rekening met de langere verzendduur door de feestdagen. Alles was perfekt ingepakt en niets was kapot of beschadigd. Hartelijk dank voor jullie lieve kaartje et de verrassing. We wensen jullie veel goeds toe voor 2018!
Italie
rating
Pakket aangekomen na een paar dagen heen en weer gemaild en gebeld te hebben met Bartolini bezorgservice hier in Italie .Iedere dag veranderde het besteluur, dus het pakket heeft hier 4 dagen rondjes gereden in Rome, met als gevolg dat het kaas bijna gesmolten was Alles super ingepakt , Wilhelmina pepermunt erg gewaardeerd, al met al bedankt